Egenposter.se använder Cookies som sparas i din enhet för att hemsidan ska fungera. Läs mer om våra Integritetspolicy.
Ja jag förstår och accepterar cookie [x]
   
Om oss   |   Kundservice   |   Recensioner   |   Logga in
Välj produkt här
Kundvagn(0)
 
Poster
Fineart
Canvas
Klistermärke
Affischer
Studentplakat
Rollups
Dekalark
Poster/Affischer upphängningslister
Bordstabletter/underlägg
Färdiga posters
  Alla
  Människor
  Djur
  Natur
  Fordon
  Konst
  Sport
  Samhället
  Makro
  Objekt
  Arkitektur
  Humor
  Modell
  Classic Cars Poster
  Texter och ordspråk
  Fönster
 
Tillbehör
  Klämlist
  Gatupratare
  Ge bort Presentkort  
 
Mängd rabatt
Över 3 st Mängdrabatt 5%
Över 6 st Mängdrabatt 8%
Över 10 st Mängdrabatt 10%
För större mängd beställning
kontakta oss.


Kund recensioner
Daemon
Fruktansvärt nöjd med min 100x70 poster, priset och den snabba leveransen. Perfekt färgåtergivning och jag kommer absolut använda mig av detta företag fler gånger. Rekommenderas varmt.
Brian, Göteborg
Snabbt leverans! Och riktig bra kvalite! Rekommenderar stark
Rolf Lejdegård/Konstnär/Tullinge
Bra service & snabb leverans! Nöjd.
Annie Nilsson, Ulricehamn
Beställt flertalet posters av er som jag designat själv, alltid lika nöjd med resultatet! EgenPoster.se är de bästa stället att beställa sin egen poster på!
Fler recensioner(41) »

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy förklarar hur vi på egenposter.se / Foto & Reklam i Norr AB behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har beträffande personuppgifter.
Hur vi behandlar dina personuppgifter, Varifrån samlar vi in personuppgifter?Genom personuppgifter som lämnas till oss av kund som handlar i vår webbutik. Personuppgifter i form av bilder lämnas av kund vid beställning hos egenposters webbutik.

Exempel på personuppgifter som sparas vid registrering är: Namn, adress, e-postadress och mobilnummer, i fall du som beställare lämnat ut detta.
Väljer du betalning mot faktura, så går alla våra fakturor via beställningar från
egenposter.se via www.payson.se då måste du även lämna ut personnr för att
Payson ska kunna lägga upp dig som kredit/ fakturakund.

Personuppgifter från cookies som samlar in information på och från din webbläsare.

Vi transport av beställningen hem till dig, så måste vi dela med oss av dina personuppgifter till leverantören, exempel på leverantörer av transporttjänster är PostNord.

Personuppgifter kommer inte att användas för ändamål som är oförenliga med ändamålet som de från början samlades in för.
Vilka personuppgifter behandlar vi och varför?
Hantering av beställningar, för att kunna hantera beställningar via:
beställningstjänster på egenposter.se

Personuppgifter behandlas i huvudsak för att kunna:
Utföra beställda varor och tjänster, leverera beställd produkt eller tjänst, avisera om skickad beställning, identifiera dig vid utlämning av order/beställning.
Personuppgifter som behandlas är bl.a: Namn Kontaktuppgifter (adress, e-post, telefonnummer) i vissa ordrar original (fotografier, som vi scannat in för order)

Tillhandahålla konton
För att kunna erbjuda och hantera konton som är kopplade till våra beställningstjänster på egenposter.se behöver vi behandla personuppgifter.
Personuppgifter behandlas i huvudsak för att kunna:
Ge dig behörighet att logga in, upprätthålla korrekta och uppdaterade uppgifter, ge möjlighet att administrera val av personliga inställningar

Personuppgifter som behandlas är bl.a: Namn, Kontaktuppgifter (adress, e-post, telefonnummer) Lösenord, i vissa fall persnnummer eller organisationsnummer.

Fullgöra rättsliga förpliktelser: För att följa de rättsliga förpliktelser och efterleva gällande lagar behöver egenposter.se behandla personuppgifter.
Personuppgifter behandlas i huvudsak för att kunna: Följa bokföringslagen. Personuppgifter som behandlas är bl.a: Namn, Kontaktuppgifter (adress, e-post, telefonnummer)
För att informera och marknadsföra till våra  kunder behöver vi behandla personuppgifter.
Personuppgifter behandlas i huvudsak för att kunna:
Skicka viktig information via e-post
Marknadsföra via e-post
E-postadress, för att förbättra och utveckla våran tjänst För att kunna erbjuda våra beställningstjänster behöver egenposter/ Foto & Reklam i Norr AB behandla personuppgifter.
Förbättra våra tjänster
Optimering av webbplatsen
Ordrar och beställningar skall fungera korrekt.
Nyhetsbrev om nyheter och erbjudanden
( går även på egenhand att avtacka sig från nyhetsbrev )

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?
Vi  lagrar personuppgifter så länge som en kundrelation finns.

Personuppgifter i en faktura
Utöver personuppgifter kopplade till ett konto sparas personuppgifter kopplade till en fordran i det antal år som krävs enligt bokföringslagen.

Personuppgifter i form av bilder
Beställningar kan eventuellt innehålla personuppgifter i form av bilder.
Beställningar tas löpande bort i sparas i 6 månader. Vid begäran från kund sparar vi bilder längre, ( eller raderar tidigare om kunden meddelar oss )
då till avtalad tid eller tills vidare.

Hur Egenposter skyddar dina personuppgifter

Egenposter  vidtar de legala, tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som krävs för att se till att dina personuppgifter inte manipuleras, går förlorade, förstörs eller att obehöriga får tillgång till dem.
Vi arbetar kontinuerligt med våra interna system för att upprätthålla och förbättra kundens säkerhet. Dina rättigheter:
Rätt till den information som vi lagrar i samband med order eller om du skapat en inloggning med eget konto hos oss
Du har rätt att kostnadsfritt begära ut alla personuppgifter vi har sparat om dig.

Rätt till rättelse, det krävs dock en skriftlig undertecknad Du har rätt att få dina uppgifter korrigerade om de är felaktiga, även raderade om du önskar det. Undantaget är personuppgifter som krävs enligt lag, t ex fakturauppgifter som sparas så länge det krävs enligt bokföringslagen.
Har du skapat ett eget konto som ÅF eller kund kan du kan själv logga in och ändra eller ta bort ditt konto om du önskar det.

Fastställelse av integritetspolicy Integitetspolicyn är fastställd av egenposter.se / Foto & Reklam i Norr AB och gäller från om med 25 maj 2018.

Start   •   Skapa posters   •   Köp färdiga posters   •   Recensioner   •   Kundservice   •   Om oss   •   Bli återförsäljare   •   Integritetspolicy och personuppgifter
www.egenposter.se | order@egenposter.se | Tel. 0910-65 00 37

KONTAKTA OSS GENOM ATT KLICKA HÄR TACK!


Drivs och ägs av Foto & Reklam i Norr AB.
Med över 25 år inom reklam och utskrift vill vi erbjuda denna tjänst på nätet.
Vår affärsidé är att vem som helst ska kunna enkelt skapa sig en egen poster eller fotoförstoring med toppkvalité
för hemmet, kontoret eller reklam på ett billigt sätt.



Semestertider - Öppet hela sommaren!

Under semesterperioden 10 Juli - 10 Augusti har vi öppet hela tiden, men
begränsat med personal, så vi jobbar och skickar 2-3 ggr i veckan beroende
på hur mycket order vi får in.

Kundtjänsten kan vara lite senare att svara under semestertider, så ni får ha
lite överseende med detta, efter 10 Augusti är vi som vanligt mycket snabba
att svara och leverera! Vi önskar er en trevlig semester och en härlig sommar!
Hos oss kan ni
betala tryggt och säker


Acceptera 
betalningar
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.